Doboj: Potukle se učenice, pa se upetljale majke, sestre, zetovi, policija…

Doboj je proteklih dana brujao o dva odvojena incidenta koja su se dogodila u Srednjoškolskom centru u ovom gradu, a sve je završilo i u medijima.


djevojke-tuca

Incidenti su se dogodili 15. i 18. septembra, a iako su se oba dogodila u prostoru Ekonomske škole, jedan s drugim nemaju veze. U sukob koji su započinjale učenice ove škole, u prvom slučaju navodno se uključila jedna majka, a u drugom dajdža jedne od učenica.

Ipak, prema informacijama koje je Glas Regije dobio iz Policijske uprave Doboj u incidentu koji se dogodio 15. septembra učestvovali su sestra jedne od učenica i njen muž. Istovremeno, ove informacije potvrđuju da sukob nije bio nimalo bezazlen, jer u policiji čekaju informacije o stepenu zadobijenih povreda kako bi odlučili koje mjere i radnje će dalje preduzeti.

Naime, dobojskoj policiji je 15. septembra u 17.40 časova prijavljeno da je u Srednjoškolskom centru došlo do verbalnog sukoba između učenica i punoljetnih osoba.

“Izlaskom na lice mjesta policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, utvrdili su da su tri učenice maltretirale jednu učenicu sa kojom idu u isti razred. Potom je sestra oštećene zajedno sa suprugom došla u školu, nakon čega je došlo do međusobnog vrijeđanja između njih i učenica”, saopštili su iz policije.

Iz PU Doboj navode da se istog dana policijskim službenicima obratila još jedna učenica koja je prijavila da ju je muž sestre njene drugarice iz razreda udario pesnicom u predjelu potiljka, nakon čega se učenica javila u zdravstvenu ustanovu radi ukazivanja ljekarske pomoći.

“Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju potpunog činjeničnog stanja u vezi sa navedenim događajem, te će po okončanju istrage i dobijanja informacija o stepenu povreda koje je učenica zadobila, preduzeti zakonom predviđene mjere i radnje.”, istakli su za Glas regije iz Policijske uprave Doboj.

Kakav će biti epilog ovih događaja tek ćemo vidjeti.

(Bportal.ba/NewsBlic.ba/Foto: Ilustracija)

Back to top button